Home >Nieuws > Ervaring erfgoedtalent Amy

Ervaring erfgoedtalent Amy

Ik heb het project Erfgoedtalent ervaren als een ontzettend fijne, leerzame en inspirerende tijd. Starter zijn in de kunst-, cultuur- en mediasector was voor mij (en ongetwijfeld ook voor veel anderen) erg lastig: na mijn afstuderen heb ik een behoorlijke tijd zonder baan gezeten en de afwijzingen waren bijna ontelbaar. Dankzij project Erfgoedtalent kwam ik door middel van een kansplaats terecht bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, waar ik eerder al stage had gelopen. Mijn werk daar is in die 6 maanden zo goed verlopen dat ik een jaarcontract aangeboden heb gekregen. Dit had zonder mijn traineeship dankzij project Erfgoedtalent waarschijnlijk niet gekund.

Daarnaast vond ik de communicatie vanuit Vriens Archeo Flex heel fijn. Door corona konden er helaas geen live workshops gepland worden, maar ondanks dat was de begeleiding helder, werd er vlot op e-mails gereageerd en was er altijd ruimte voor vragen of opmerkingen, waar serieus en duidelijk op werd ingegaan. Vriens Archeo Flex heeft mij altijd op een vriendelijke, open, positieve en behulpzame manier benaderd en te woord gestaan.

Al met al ben ik erg blij met hoe de maanden van mijn kansplaats zijn verlopen. Project Erfgoedtalent heeft mij aan een baan geholpen bij een organisatie waar ik mij goed op mijn plek voel, ik ben dankbaar!